Vabilo na delavnico: Javno naročanje lokalne hrane

Organizatorje prehrane v javnih zavodih primorsko-kraškega območja in ponudnike lokalne hrane vabimo na delavnico »JAVNO NAROČANJE LOKALNE HRANE«, ki bo v torek , 30. januarja 2024 v Marezigah in jo organizira KZ Agraria Koper v sodelovanju z Zadružno zvezo Slovenije.

Lokalna hrana

Delavnica je namenjena ponudnikom lokalne hrane in javnim zavodom primorsko-kraškega območja (organizatorjem prehrane iz vrtcev, šol, bolnišnic, domov starejših občanov), ki so zavezanci za javno naročanje in želijo nabavljati lokalna živila v skladu z Zakonom o javnem naročanju (ZJN-3).

Na podlagi odličnih izkušenj iz lanskoletnih predavanj, bo praktično delavnico od 13.30 ure dalje vodila odvetnica ga. Maja Prebil, strokovnjakinja za javno naročanje, pred njo pa bosta krajši predavanji imeli:

  • uvodna predstavitev gostitelja KZ Agraria Koper, ga. Patricija Pirnat: Praksa in izzivi v javnem naročanju, s katerimi se zadruge soočajo na terenu
  • Zadružna Zveza Slovenije (ZZS), ga. Alenka Marjetič Žnider: Kako lahko ZZS pomaga zadrugam in kmetom pri procesu javnega naročanja?

Svojo PRIJAVO oddajte na spletnem obrazcu najpozneje do četrtka, 25. 1. 2024 TUKAJ.

Podrobnejše informacije in navodila za prijavo najdete v priloženem vabilu.

Dokumenti

Deli na: